Versiunea in limba romana! English version!
     
       Oferta servicii si              training  
 

IACARII ACROBATI va pot oferi:

  • Organizare spectacole aeriene;
  • Demonstratii aeriene;
  • Team building;
  • Publicitate.

Daca doresti sa te antrenezi cu IACARII ACROBATI iata propunerea lor:Antrenamente in tehnici de pilotaj avansate cu IACARII ACROBATI


Avioane:
Pentru aceste antrenamente care includ: recuperari din atitudini anormale, cursuri antenament vrie si acrobatie, Iacarii Acrobati opereaza cu avioane de tip YAK 52TW, fabricate in 2006, avion de antrenament inalta acrobatie, biloc in tandem, proiectat sa poata fi exploatat pina la factor de sarcina plus 7 si minus 5 Gs.
Instructori:
Instructorii de zbor sunt piloti cu inalta pregatire si vasta experienta de zbor in competitii si demonstratii aeriene efectuate anual atit in tara cit si in Europa. Rolul instructorilor nu este de a va demonstra cit de bine zboara ci de a instrui atit la clasa cit si in zbor in tehnici avansate de pilotaj.
Facilitati:
Pregatirea se poate efectuata linga Bucuresti la Aerodromul Clinceni sau pe malul Marii Negre la Aerodromul Tuzla.
Cerinte minime pentru cursanti:
Licenta PPL/SEP – valida cu cel putin 3 aterizari solo in ultimele 30 zile.
Medical Class ONE - valida

Programe de pregatire

Instruire tehnica de zbor avion cu bechie si proceduri specifice pentru YAK 52TW – 2000 Eur
10 ore Ground school / 5 ore zbor

Experienta de zbor acumulata in operarea unui avion cu bechie va garanteaza imbunatatirea modului de control al mansei si palonierului. A invata sa zbori un avion cu bechie este una din experientele cu cele mai mari satisfactii de zbor. Deprinderile si reflexele pe care le acumulati in acest curs, vor perfectiona si imbunatati aterizarile cu orice tip de avion pe care il veti zbura si in final descoperiti adevaratul rol al palonierelor.

Recuperare din atitudini anormale -  1000 Eur
4 ore Ground school / 3 zboruri

Avind ca scop principal promovarea executarii zborurilor in siguranta, echipa IACARII ACROBATI incurajeaza toti pilotii sa efectueze acest curs de redresare din atitudini anormale. Fara un astfel de antrenament, reactiile instinctive ale pilotului pot pune avionul intr-o situatie si mai periculoasa. Acest curs este realizat pentru a dezvolta simturile, constientiza si anticipa o situatie anormala, folosirea optima a performantelor aerodinamice pentru recuperare cit mai rapida la zborul normal si pentru marirea increderii.  Acest curs este de asemenea o introducere excelenta in acrobatia elementara.

Recuperare din angajari si vrie – 1000 Eur
4 ore Ground School /3 zboruri

Daca ai intrat in vrie accidental, trebuie sa sti exact ceea ce trebuie sa faci ca sa-ti salvezi viata. In cazul in care te bazezi pe “da drumul la comenzi” pentru a iesi din vrie, atunci cu siguranta ai nevoie de acest curs. Vria necomandata apare datorita comenzilor incorecte si poate fi evitata fara probleme. In acest curs invatati sa identificati si sa recunoasteti conditiile care duc la vrie, prevenirea vriei, intrarea in vrie, si procedura de iesire din vrie – se va insista mai mult pentru vrie pozitiva. Antrenamentele de vrie negativa, plata si accelerata sunt disponibile pentru piloti avansati.

Curs gama elementara acrobatie – 6000 Eur
15 ore Ground school / 15 zboruri

Cursul introduce pilotul in lumea minunata a zborului acrobatic. Acest curs este conceput pentru incepatori si are ca scop principal antrenarea pilotului in figurile acrobatice de baza – looping, tonou, vrie, ranversare si combinatii ale acestora. Acest antenament dezvolta modul de gindire si disciplina al  pilotului si ii va imbunatati deprinderile pe masura ce descopera libertatea zborului pe toate directiile. De asemenea va asimila cunostinte suplimentare de aerodinamica zborului acrobatic si efectele psihologice asupra corpului uman in timpul zborului acrobatic. Se va pune accent pe redresarea din manevre gresite si vrie. Acest curs de acrobatie elementara este cel mai folositor si placut curs pe care il oferim.

 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2006 Iacarii Acrobati. Toate drepturile rezervate